Miskolc vendége lesz két televíziós sztár a következő hetekben

Megosztás

Egészen pontosan Szily Nóra és Gundel Takács Gábor lesz megyeszékhelyünk vendége a Vendégségben Miskolcon lokálpatrióta civil program keretében.

A Vendégségben Miskolcon résztvevőjeként a magyar kulturális és közélet kiemelkedő személyiségei töltenek el pár napot városunkban, Miskolccal ismerkedve – adta hírül a Minap. A két évtizednyi szünet után újraindított programban ellátogatott már hozzánk Roby Lakatos, Scherer Péter, Bródy János és Molnár Piroska is. Minden vendég úgy távozik Miskolcról, hogy a város eddig nem ismert arcával találkozhatott, kinek-kinek az egyéniségéhez szabva: Bródy János megtudhatta, hogy miskolciak a felmenői, Roby Lakatos találkozhatott azokkal a miskolci gyerekekkel, akik között talán ott ül a következő prímáskirály.

A program házigazdája változatlanul az alapító Fedor Vilmos, számos Miskolc-könyv szerzője, akit most egy új lokálpatrióta csapat támogat: Balogh József (MBM Autó), dr. Hajdú László (Expert-cégcsoport), Gyarmati János (Huniko Kft.), Dányi Gábor (D-Gesztor Kft.), Keszte Dóra, Nyeste Gábor, Kolozsi István (fps ecosystem), Angyal Enikő (Globus Travel), a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda és lapunk kiadója, a MIKOM Nonprofit Kft. mint médiapartner.

Idén ősszel a magyar televíziózás legnagyobb sztárjai közül érkeznek ketten: Szily Nóra riporter, műsorvezető és Gundel Takács Gábor kvízmester, sportújságíró és kommentátor. Először Szily Nórát látja vendégül a város október 19-én, majd november 3-án Gundel Takács Gábort. Természetesen a miskolciak is találkozhatnak velük- kérdezhetnek a kérdezőktől. Szily Nóra beszélgetős estje október 19-én, csütörtökön, 19 órakor kezdődik a Tudomány és Technika Házában (Görgey utca 5.), Gundel Takács Gábor kvízmesterrel pedig november 3-án, pénteken este héttől randevúzhatnak ugyanitt. Mindkét beszélgetős estre a tixa.hu vagy a technikahaza.hu felületeken lehet jegyet váltani, illetve az estek előtt a helyszínen korlátozott számban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek